Ličko-senjska županijaLokalnaPolitika

DOGOVOR NA POMOLU? Milinović i Starčević poslali zajedničko priopćenje o usvajanju proračuna, pozvali sve političke subjekte da se očituju

Politički pregovori oko slaganja većine u novom sazivu Skupštine Ličko-senjske županije traju. Na mail redakcije upravo je pristiglo zajedničko priopćenje Karla Starčevića i Darka Milinovića. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Na sastanku održanom 18. ožujka 2019. godine između predstavnika Nezavisne liste dr. Darka Milinovića i predsjednika Hrvatske stranke prava Karla Starčevića razgovaralo  se o mogućoj daljnjoj suradnji na razini Ličko – senjske županije.

Gosp. Milinović i gosp. Starčević usuglasili su da je usvajanje proračuna od krucijalnog interesa za Ličko – senjsku županiju kako bi se nastavilo s radom na realizaciji započetih projekata.

Usuglašeno je da će se Proračun županije, u dogovoru sa županom dr. Milinovićem i ostalim političkim čimbenicima,  modificirati s obzirom na  trenutnu političku situaciju.

Ovim sastankom dogovoreno je i da se pozivaju svi politički subjekti kojima je u interesu stabilizacija Ličko – senjske županije i donošenje Proračuna za 2019. godinu da se očituju o ovom stavu te isto tako da će se pregovori o suradnji nastaviti i u narednom razdoblju.

Znači li ovo priopćenje da je moguć dogovor Starčevića i Milinovića, a s druge strane ostaje HDZ sam? Kako će reagirati drugi politički subjekti u županiji?

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close