VijestiScena

Dogodila se ljubav u Domu zdravlja – Zoni iz Dječaka je “Nosferatu”

‘Nosferatu’, najnoviji Zonijev singl, napisan je za ženu koju je ugledao jednom u prostorijama javnog zdravstva i nikad više.


Pjesma i spot inspirirani su drskim ženama, Zonijevom ćelavom glavom, podočnjacima i legendarnim ‘Nosferatu’ filmovima F.W. Murnaua i Wernera Herzoga – Zoni je postao Nosferatuov prapraunuk iz Splita. Glazbu, tekst, mix i master potpisuje Zoni, a režiju crno-bijelog video spota Zoni i Milan Latković. Zoni ostavlja tragove po vratu, prekrasna Ivana Gudelj očarala ga je, Nosferatu se budi i učinit će je svojom zauvijek.

Zonijeva ljubavna priča snimljena je u splitskom Domu zdravlja i zgradi starog rodilišta koja im je nesebično ustupljena – Zonijeva romantika otvara sva vrata. Nakon singla ‘Kad se smiješ’, ‘Nosferatu’ je njegov drugi singl objavljen za Croatia Records s nadolazećeg albuma.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close