Karlovačka županijaLifestyle

Događaj “Budi i ti nekome bajka” spojio humanitarnost, umjetnost i poduzetništvo

OGULIN

Događaj „Budi i ti nekome bajka“ ovu subotu u 17 sati otvorio je legendarni Gospodin Glas, Jacques Houdek, koji je oduševio sve prisutne a ponajviše najmlađe. Na iznenađenje svih, prvu pjesmu otpjevao je s dvije ogulinske djevojčice.


Nakon nastupa Jacquesa Houdeka, održao se poduzetnički panel gdje su Ogulince motivirali za poduzetničke aktivnosti različiti stručnjaci i poduzetnici Natalia Zielinska, Ivana Matić, Vedran Knežević, Božidar Bulić, Dalibor Domitrović i Dario Zorić s porukom da budu uporni, proaktivni i da rješavaju probleme zajednice kako bi uspjeli.

Organizatori su se obratili prisutnima, Marija Tonković objasnila je „ovim događajem željeli smo spojiti humanitarnost, umjetnost i poduzetništvo u našem gradu Ogulinu – gradu s toliko potencijala na koji ne smijemo zaboraviti kamo god otišli“, dok se Dario Zorić zahvalio sponzorima Hotel Frankopan, Auto Lovrić, Click Queen, Geo-ing d.o.o. Ogulin, GTM-GAVAN d.o.o., IN foto video & dizajn, Ivanina kuća bajke, Caffe bar Snoopy, Štross street food and bar, Vidoš d.o.o., Autoservis Vujnović-Tonković te svim ostalima koji su na bilo koji način pomogli.

Na kraju programa, održala se prodaja umjetničkih radova ogulinskih umjetnika, uz nastup Domagoja Vukovića koji je pjesmom zagrijao sve prisutne i pokazao zašto je cijenjeni akademski glazbenik dok je hranu i piće osigurao je Božidar Bulić.

Također, organizatori su se zahvalili i umjetnicima koji su donirali svoje umjetničke radove Ante Polić, Zrinka Vuković, Nikola Budimir, Marija Salopek Makek, Marina Marković, Milan Stipetić, Zvonko Bartolović Zof, Nikolina Bašić, Marija Lovrić, Ria Končar i Zdenka Tonković.

Organizatori su poručili: „Nadamo se da će udruzi Radost današnja donacija pomoći ostvariti bar dio zacrtanih aktivnosti. Hvala svima koji su svojim donacijama podržali udrugu i postali nekome bajka!“

Sav prihod od događaja namijenjen je udruzi Radost

Udruga Radost je osnovana u svibnju 2006. na inicijativu roditelja djece s posebnim potrebama, a s ciljem okupljanja, druženja, promicanja humanitarnih, socijalnih, zdravstvenih i ostalih potreba njenih članova. Svojim radom nastoje poboljšati položaj članova u lokalnoj zajednici i šire, pomoći pri zadovoljenju najosnovnijih potreba, osvijestiti zajednicu o potrebama i problemima članova, nastoje im vratiti nadu u bolje sutra.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close