Grad ZagrebScena

Dođite u Maksimir na Veliki francuski piknik

Festival Francuske u Hrvatskoj Rendez-vous pripremio je iznenađenje koje je besplatno za sve posjetitelje. Kako bi na pravi način obilježili ovogodišnji festival, organizatori će 19. rujna u Maksimiru pripremiti Veliki francuski piknik.


Posjetiteljima će se ponuditi i košarice s obrokom koje priprema Rougemarin pa će tako posjetitelji moći uživati u druženju uz francuske delicije, slušajući koncert francuskih šansona.

Svi se pozivaju da obuku plavo, bijelo i/ili crveno, i na taj način proslave boje hrvatske i francuske zastave.

Piknik će se održati ispred Velike pozornice u parku Maksimir od 11 do 17 sati.

Na pozornici će se održavati popratni zabavni program za koji su zaduženi DJ Rea i francuski harmonikaš i kantautor s hrvatskom adresom, Frédéric Lanz.

DJ Rea zabavljat će posjetitelje piknika francuskim pjesmama, a francuski harmonikaš i kantautor s hrvatskom adresom, Frédéric Lanz, svojim autorskim skladbama i poznatim francuskim obradama.


Tekst: punkufer.hr

Foto: Wikimedia Commons

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close