VijestiTurizam

Dodijeljene nove oznake kvalitete smještaja Blue&Green Homestay

Turistička zajednica Ličko-senjske županije dodijelila je nove oznake kvalitete  Blue&Green Homestay u obiteljskom smještaju.


Dodijeljene su oznake Bike Friendly, Motorbike Friendly i Hike Friendly na području turističkih zajednica Gospića, Otočca, Senja i Plitvičkih jezera, a riječ je o nadopuni postojećem sustavu kategorizacije s ciljem povećanja konkurentnosti i razine kvalitete apartmana, soba i kuća koje se iznajmljuju.

Voditeljica projekta Ankica Grabašnjak i direktor Turističke zajednice Ličko-senjske županije Ivan Radošević, zajedno s kolegama iz lokalnih turističkih zajednica dodijelili su oznake sljedećima: Apartmani Larma Draženka Biondić (Senj), Kuća za odmor Nevenka Rudelić (Gospić), Kuća za odmor Goran Šuper (Rizvanuša), Apartmani Manda Milković  (Gospić), Apartmani Goran Šarić (Gospić), Kuća za odmor Joso Binički (Mušaluk), Apartman Denis Lončar (Prozor), Apartmani Mario Orešković (Ličko Lešće), Sobe Sonja Sokač (Vrelo Koreničko), Kuća za odmor Igor Grisogono (Ćuić Krčevina) i Sobe Marija Matejčić (Vranovača).

O svemu su obavijestili na Facebook stranici:

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Turistička zajednica Ličko-senjske županije/Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close