Sport

Dodijeljena sportska oprema nogometnim klubovima u Ličko-senjskoj župniji

Zajednica sportova Ličko-senjske županije i županijski  Nogometni savez dodijelili su opremu i sportske rekvizite nogometnim klubovima sa područja Ličko-senjske županije, javlja Lika express


Danas u Ličko-senjskoj županiji  djeluje 11 aktivnih nogometnih klubova. Oprema je nabavljena kroz program Hrvatskog olimpijskog odbora “Od športske škole do olimpijskih igara“, koji je dio krajnjeg cilja – razvoj sporta na području Županije. Tako danas svi klubovi imaju stroj za označavanje nogometnog igrališta eko bojom, kapice za označavanje terena, električni fen za sušenje kose i drugu pomoćnu opremu. Predsjednik Zajednice sportova Ličko-senjske županije Milan Radošević je pozvao sportske klubove da se obrate Savezu i Zajednici sa svojim potrebama, dok je predsjednik Nogometnog saveza Mario Kustić pohvalio rad Zajednice sportova od kada je vodi  Radošević sa suradnicima u odboru.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close