Sport

Dođi i ti na Kros Jasikovac!

Pod motom “Dođi i ti”  u subotu se održava Kros Jasikovac koji organizira Lička ekološka akcija uz sufinanciranje Grada Gospića.


Lička ekološka akcija četvrtu godinu za redom organizira kros koji okuplja osnovnoškolce, srednjoškolce, seniore i veterane u parku Jasikovac, kako bi uživali u ovom prirodnom okruženju. Nažalost, kroz desetljeća ovaj prostor nepravedno je zanemaren. Cilj Ličke ekološke akcije je iz godine u godinu što više popularizirati temu zaštite i očuvanja Jasikovca za buduće generacije kao edukativno- rekreativnog prostora na raspolaganju stanovnicima i posjetiteljima Gospića.

U svoje aktivnosti LEA uvijek nastoji uključiti udruge, ustanove, institucije i stanovništvo lokalne zajednice. I ove godine program Krosa Jasikovac upotpunit će DND Gospić i Pčelice zabavnim sadržajima za djecu.

Prijaviti se možete do petka, 25. svibnja.

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close