AutomotoTech

Za dodatak od tisuću dolara svatko će moći imati vlastiti autonomni automobil

George Hotz otkriva kako konkurirati Tesli i Googleu.


George Hotz, genijalac poznat po svojim hakerskim (ne)djelima (probijanje zaštite iPhonea i PlayStationa pod imenom Geohot), ima velike ideje za svijet autonomnih automobila. U razgovoru za RoadShow, Hotz otkriva kako konkurirati Tesli i Googleu planira tako što neće sam proizvoditi autonomne automobile, već će prodavati sustave za postojeća vozila. Ti sustavi bi trebali koštati svega tisuću dolara.

Kako piše tportal, Hotz je nedavno za svoju mladu kompaniju Comma.ai osigurao značajna financijska sredstva, a sad je vrijeme za teški dio posla – prikupljanje podataka potrebnih za korektno funkcioniranje sustava koji bi se trebao moći ugraditi na sva modernija vozila. U ovom smislu, Hotz je uvjeren kako je prestigao Google i Apple.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: poslovni.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close