VijestiTurizam

GDJE DOČEKATI NOVU 2018. U LICI? Istražili smo ponudu dočeka na otvorenom

Za one koji planiraju Novu godinu dočekati na otvorenom, u Ličko-senjskoj županiji će se i ove godine održati nekoliko velikih dočeka na gradskim trgovima.


Uz tradicionalni ponoćni doček, u Lici iz godine u godinu sve popularniji postaje i podnevni doček Nove godine. U nastavku donosimo pregled novogodišnjih događanja po gradovima i mjestima Ličko-senjske županije.

TS Patrioti na dočeku u Otočcu

Otočac će i ove godine imati dva dočeka Nove godine, jedan danju za djecu i drugi večernji za odrasle. Oba dočeka će se održati u središtu Otočca na Trgu Dražena Bobinca.

Dječji doček Nove godine namijenjen je djeci svih uzrasta i njihovim roditeljima, bakama, djedovima i prijateljima. Uz besplatan čaj i kuhano vino Djed Mraz, dječji vrtić Ciciban, zvijezde Otočkog Vala 2017. i Da Capo band uvest će otočke mališane u novu 2018. točno u podne.

Večernji doček Nove godine će započeti u 22 sata, a građane će do jutra zabavljati  popularni  tamburaški  sastav Patrioti.

U Gospiću prvi puta dječji doček

Manifestacija “Prosinac u Gospiću” završava ispraćajem Stare i dočekom Nove Godine. Po prvi puta u Gospiću biti  organiziran doček dječje Nove Godine od 11 sati u Kulturno informativnom centru uz nastup Dine Jelića, Ivane Rukavine i animatorice Eni Šafar.

Navečer od 22 sata u Pučkom otvorenom učilištu bit će organiziran doček Nove Godine za sve građane, a za dobru atmosferu u novogodišnjoj noći pobrinut će se grupe Gelato Sisters i Spice grills.

Korenica će se zabavljati uz Da Capo band

Na organizirananom dočeku 2018. u Korenici na Trgu Svetog Jurja će nastupiti Da Capo band, a osiguran je i veliki vatromet. Večernji program počinje u 21 sati, a za one najmlađe podnevni Doček Nove godine održati će se u dvorani Crkve Sv. Jurja u Korenici u 12 sati.

https://youtu.be/RbLAhlmR5uU

Šampanjac i vatromet u Novalji

Doček Nove godine u Novalji tradicionalno se održava na Trgu bazilike. Uz šampanjac i vatromet za dobru atmosferu će se ove godine pobrinuti Zorica Kondža i Cabaret band. Program započinje u 21 sat, a u slučaju lošeg vremena koncerti će biti održani u Cocomo Clubu u Novalji

Doček Nove godine u podne na Baškim Oštarijama

Doček Nove godine u podne će se održati na otvorenoj terasi planinske kućice pored skijališta na Baškim Oštarijama. Organizatori su najavili dobru zabavu uz živu glazbu i bogatu ponudu hrane i pića. Uz kupnju šalice posjetitelji će moći uživati u neograničenoj količini kuhanog vina, a postoji i mogućnost noćenja u hostelu.

Nove informacije o dočeku u drugim gradovima i općinama pratite na našem portalu.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: unsplash

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close