VijestiTurizam

Dočekajte Novu godinu u Lici – apartmani Fuma u Otočcu

I ova godina u Ličko-senjskoj i Primorsko-goranskoj županiji zanimljiva je za dočeke Nove godine. U Otočcu, već nekoliko godina zaredom, Apartmani Fuma za Doček ugošćuju goste koji odmaraju u Otočcu.

Kapacitet Apartmana Fuma za Doček Nove godine je 6 osoba, a osigurana je ugodna dobrodošlica domaćina, piće dobrodošlice, parking i miran san. Domaćini se nadaju kako će pasti i snijeg, kako bi gosti doživjeli ličku snježnu idilu u Otočcu. Informacije možete dobiti na Facebook stranici Apartments Fuma, te na kontakt broj 095/888-7142. ,

Doček Nove godine u Otočcu


Organizirani Doček 2018. godine održati će se na Trgu Dražena Bobinca uz bend Patrioti, u organizaciji Turističke zajednice grada Otočca i Grada Otočca. Više informacija možete pratiti na Facebook događaju Doček na trgu.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close