Lifestyle

Dobri razlozi zašto sebi uvijek trebate biti prioritet

Stavljanje vlastitih potreba na prvo mjesto neki bi opisali kao sebičnost, ali to je zapravo najbolja stvar koju dugoročno možete napraviti za sebe.


1. Vaše zdravlje ovisi o tome
Stres i nedostatak sna oslabljuju naš organizam pa postajemo podložniji raznim zdravstvenim problemima i bolestima. Često sami sebe toliko preopteretimo svakodnevnim obavezama da ne uspijevamo pronaći ni pola sata za odmor, a kamoli za hobi koji nas veseli i relaksira. Zbog toga naposljetku pati naše fizičko, ali i psihičko zdravlje.

2. Posao može i mora pričekati
Posao vam nikada ne smije postati prioritet ili biti središnja točka oko koje se okreće vaš cijeli život. Radne obaveze moraju pričekati kada su u pitanju važne stvari. Nemojte odgađati liječničke preglede zbog posla i uvjeravati se kako se ništa neće dogoditi ako malo pričekate s nekom važnom pretragom koju ste odavno trebali napraviti.

Možda vam se čini da neki projekt na kojem radite zahtjeva 100 posto vaše pažnje pa na njega trošite i svoje slobodno vrijeme, ali upravo je to krivi potez koji mnogi rade. Posao je posao, a slobodno vrijeme koristite kako biste se odmorili od njega. Piše zadovoljna.dnevnik.hr

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close