Automoto

Dobre vijesti za buduće vozače: Autoškole će uskoro biti jeftinije!

Provedena je deregulacija tržišta autoškola, sukladno Direktivi o uslugama Europske unije, a Zakon koji je usvojen 27. listopada donosi brojne novosti u radu autoškola.


Daniel Hinšt, voditelj Centra unutarnjeg tržišta pri Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta koji je radio na Akcijskom planu za administrativno rasterećenje gospodarstva  Hinšt je objavio na svom Facebooku koje su sve novosti stupile na snagu,:

Jedna od najvažnijih promjena je pad cijena autoškola. Auto škole mogu od 2018. samostalno određivati tržišne cijene, što bi moglo dovesti i do konačnog sniženja cijena. Do sada je državna regulacija minimalne cijene odgovarala mnogim postojećim tržišnim igračima, ali na štetu potrošača.

Koje su još novosti stupile na snagu, pročitajte u nastavku:

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: unsplash

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close