Lifestyle

Dobitnica ulaznica za Ličku večer je…

Kao što smo sinoć najavili, Udruga Ličana “Vila Velebita” i Lika Clubbing poklanjaju dvije ulaznice za Ličku večer u Zagrebu.

Facebook post  koji je bio zadatak tražio je od svih čitatelja portala komentar koga bi vodili na Ličku ako im poklonimo ulaznice. Iako je post i vijest vidjelo preko 3000 čitatelja i s 300 klikova na fotografiju na Facebooku, zabilježili smo samo 19 lajkova i 8 sudionika koji su u komentarima napisali zašto baš oni žele ulaznice.

Redakcija portala odlučila je da karte osvaja ANA TOMLJENOVIĆ, čiji komentar prenosimo u cjelosti:

“Vodila bih svog oca, Ličana i strasnog ljubitelja i poznavatelja prošlosti Like, koji je to prenio na svoju kćer, pa neka malo zaigramo i zapjevamo te podijelimo sa ljudima simpatične priče i tajne Velebita! Od dobro nam poznatih gandija, preko meda i škripavca do bježanja od veprova i vukova! Jedva čekamo!”

Hvala svima koji su sudjelovali svojim komentarima. Ani želimo dobru zabavu i ugodno druženje na Ličkoj!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close