Scena

“Do neba” je novi EDM hit u produkciji Kosta Radman/Vanillaz/Gidra

Hrvatsko-slovenski producentski DJ dvojac Vanillaz koji je nastupao na prošlogodišnjem Ultra festivalu i Umaginationu već duže vrijeme surađuje s Kostom Radmanom, jednim od najboljih hrvatskih producenata i residentom DJ Papaye na Zrću i iza sebe imaju singlove objavljene za svjetske diskografske kuće.

Gidra, autor, vokal i osnivač poznatog hip hop benda Connect udružio je snage s trojcem i po uzoru na svjetske hip hop zvijezde napisao prvu EDM pjesmu na hrvatskom jeziku ‘Do neba’.

Moderna produkcija, zanimljivi i duhovit tekst te Gidrin izlazak iz dosadašnjih žanrovskih granica garantiraju da će ova pjesma biti apsolutni ljetni hit. Singl je predstavljen u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju, a spot će sutra u 19 sati imati TV premijeru na CMC televiziji, a web premijeru na portalu 24sata.hr

Spot je sniman u luksuznoj kući smještenoj na obroncima Medvednice na Bukovcu, a djelo je zagrebačkog arhitektonskog ureda ‘2 Arhitekta’. U spotu se pojavljuju brojni modeli, playboyeve zečice, plesne skupine ‘EZ Twins’, ‘High Heels High Hopes’, bivša službena plesačica pop zvijezde Kylie MinogueAndrea Vakselj, slovenska Playboy zečica Ula Šemola te modeli Radovan Stošić i Robert Batarillo.

Ljetni singl ‘Do neba’ uskoro ćete uživo moći čuti na ovogodišnjem Ultra Europe Festivalu i u sklopu glazbenog programa Umag ATP-a. “

Pogledajte spot sutra u 19.00h na CMC televiziji!

Tekst napisala: UL/CR

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close