VijestiLifestyle

DO ISPUNJENJA ZAHTJEVA Kreće svakodnevni štrajk u cijeloj zemlji

Sindikati su u ponedjeljak trebali imati konferenciju na kojoj su trebali objaviti daljnji plan štrajka koji je od utorka u cijeloj Hrvatskoj, no otkazali su je iz pijeteta prema žrtvama Vukovara, Škabrnje i Domovinskog rata.


A kako doznaje 24sata od nastavnika, Sindikati su promijenili plan. Više nema cirkularnog modela po županijama nego će se štrajkati svaki dan u svim školama u cijeloj zemlji i to do ispunjenja zahtjeva za povećanjem koeficijenta, bez obzira što je Vlada najavila da dane u štrajku više neće plaćati.

Isto je potvrdio i Branimir Mihalinec iz Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama.

Istina. Više o tome sutra”, rekao je kratko Mihalinec.

“Štrajkat ćemo dok se ne ispune naši zahtjevi. Jednoglasna je to odluka oba sindikata”, rekao je za Srednju.hr Nijaz Karić, glavni tajnik Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama

Za 25. studenog Sindikati učitelja i zaposlenih u srednjim školama najavljuju i još jedan veliki prosvjed.

Podržavate li štrajk učitelja u Republici Hrvatskoj?

Glasajte u nastavku!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close