ObrazovanjeZdravljeIzdvojeno

DO 18. SIJEČNJA Učenici idu na tjedan dana dulje zimske praznike

ZBOG KORONA SITUACIJE

U veljači će se donositi nove odluke koje se tiču obrazovnog sektora.


Svi učenici osnovnih i srednjih škola u Hrvatskoj imat će tjedan dana dulje školske praznike. Tom odlukom pokušava se osigurati što bolja stabilnost unutar školskih ustanova i sprječavanja širenja zaraze koronavirusom.

Tako će učenici umjesto do 11. siječnja sada na praznicima biti do 18. siječnja. Tjedan dana dulji praznici osigurani su na način da će škole ukinuti praznike iz veljače koji su novost.

“Kako bismo uložili dodatne napore u smanjenju kretanja stanovništva, kao i da bismo nakon blagdanskih druženja osigurali da škole počnu s radom sa što manje pozitivnih slučajeva i slučajeva samoizolacije djelatnika i učenika odlučili smo promijeniti školski kalendar praznika i produljiti praznike nakon Nove godine. Praznici bi tada trajali do 18. siječnja”, poručili su za Večernji list iz Ministarstva obrazovanja.

U veljači će se donositi nove odluke koje se tiču obrazovnog sektora.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close