DND Gospić poziva roditelje, učitelje i sve zainteresirane na tribinu „Roditelji na zadatku“

Tena Brnad

Društvo Naša djeca grada Gospića poziva roditelje, učitelje, odgojitelje, stručne suradnike i sve zainteresirane na tribinu pod nazivom „Roditelji na zadatku” koja će se održati u Kulturno informativnom centru u Gospiću, 9. svibnja 2019. godine, s početkom u 17.00 sati.


Tribinu organizira Savez društava „Naša djeca“ Hrvatske u suradnji s Društvom „Naša djeca“ grada Gospića, a teme koje će se obrađivati su pitanja i savjeti o zdravlju, pravilnoj prehrani, zaštiti djece od nasilja na internetu, medijskoj pismenosti djece, vršnjačkom nasilju, prevenciji ovisnosti, poteškoćama u govoru, učenju i slično.

Govornici na tribini biti će eminentni stručnjaci iz svojih područja djelovanja:

1. Višnja Biti, novinarka – „Kako i zašto učiti o medijima?“ moderatorica tribine

2. mr.sc. Marija Hegeduš – Jungvirth, dr.med., pedijatar i subspec. gastroenterologije – „ Rast, razvoj i prehrana djece“

3. Ana Raguž, mag. psihologije – „Izazovi roditeljstva – pratimo li korak?“

4. doc.dr.sc. Anela Nikčević Milković – “Učenje vještina učenja“

Nakon tribine svim stručnjacima će se moći postavljati i konkretna pitanja, po želji anonimna. Također, za potrebe savjetovanja biti će otvorena i posebna e-mail adresa: [email protected] , gdje će svi zainteresirani sedam dana nakon tribine moći postaviti pitanje ili zatražiti savjet.


Foto: pexels

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u