AutomotoLičko-senjska županija

DND Gospić poziva na tribinu „Biciklisti – sigurno u prometu“

„Biciklisti – sigurno u prometu“ naziv je tribine namijenjene roditeljima, odgojno-obrazovnim djelatnicima i svim zainteresiranim građanima.


Tribinu organizira udruga Društvo „Naša djeca“ grada Gospića u suradnji sa policijskom upravom ličko-senjskom, biciklističkim klubom Gospić i liječnicom Slađanom Ratković, dr. med. specijalistom pedijatrije.

Tribina će se održati u četvrtak, 10. lipnja 2021. godine u 17.00 sati u velikoj dvorani Kulturno-informativnog centra u Gospiću, Budačka 12.

“Svojim prisustvom na tribini pomognite nam kako bi zajedno, kao aktivni članovi lokalne zajednice, našu djecu i mlade osvijestili o važnosti nošenja zaštitne opreme i pravilnog ponašanja u prometu, upravo radi njihove sigurnosti”, poručili su iz DND Gospić.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close