AutomotoLičko-senjska županija

DND Gospić poziva na tribinu „Biciklisti – sigurno u prometu“

„Biciklisti – sigurno u prometu“ naziv je tribine namijenjene roditeljima, odgojno-obrazovnim djelatnicima i svim zainteresiranim građanima.


Tribinu organizira udruga Društvo „Naša djeca“ grada Gospića u suradnji sa policijskom upravom ličko-senjskom, biciklističkim klubom Gospić i liječnicom Slađanom Ratković, dr. med. specijalistom pedijatrije.

Tribina će se održati u četvrtak, 10. lipnja 2021. godine u 17.00 sati u velikoj dvorani Kulturno-informativnog centra u Gospiću, Budačka 12.

“Svojim prisustvom na tribini pomognite nam kako bi zajedno, kao aktivni članovi lokalne zajednice, našu djecu i mlade osvijestili o važnosti nošenja zaštitne opreme i pravilnog ponašanja u prometu, upravo radi njihove sigurnosti”, poručili su iz DND Gospić.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close