GlazbaVijesti

Dječji zbor Bajka snimio prekrasnu božićnu pjesmu koju je skladala i napisala Lana Janjanin

“Prosinac” je naziv nove pjesme Dječjeg zbora Bajka, a uz nju će svaki slušatelj još ljepše utonuti u prekrasan ugođaj nadolazećeg najsretnijeg kršćanskog blagdana, Božića.


“Ukrašene darove otvaramo svi uz smijeh, božićni to je san. S radošću nam ispunjen je ovaj dan”, kaže pjesma koju je u potpunosti skladala, napisala i aranžirala cijenjena glazbenica i kantautorica Lana Janjanin, koja je odsvirala i klavir na pjesmi. Pridružili su joj se i drugi glazbenici instrumentalisti, Zvonimir Šestak na kontrabasu, Vortex Strings na gudačkim instrumentima i Janko Novoselić na bubnjevima i perkusijama. Ovaj projekt sponzoriran je od strane Ministarstva kulture i medija HR, a snimljen je kod Silvija Pasarića u SIPA Music studiju, koji je radio mix i master.

“Ovo je moja prva glazbena suradnja s djecom i zbog toga mi je posebno draga. Božić je za mene inspirativno vrijeme i izniman mi je gušt pisati božićne pjesme. Tako sam prošle godine objavila pjesmu ‘Budi svjetlost’, a nadam se da će se ova tradicija božićnih pjesama nastaviti i nakon suradnje s Dječjim zborom Bajka”, rekla je Lana Janjanin i dodala da su ovu suradnju inicirale voditeljice zbora koje su njezine stare kolegice iz glazbene škole.

Za videoprodukciju službenog lyric videa zaslužan je CroRec Video.


 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close