VijestiTech

“Dječji YouTube” stigao u Hrvatsku!

YouTube nudi gomilu zabavnog sadržaja za djecu, međutim bez stroge kontrole vrlo lako mogu naći nasilne, seksualne i druge sadržaje koji nisu primjereni njihovoj dobi. Zbog toga je Google prije nekoliko godina predstavio ‘dječji YouTube’ koji je od danas napokon dostupan i u Hrvatskoj.


YouTube Kids je osmišljen kao zabavno i edukativno mjesto za djecu i obitelji, a sav sadržaj i pronalaženje novih videa prilagođeni su djeci te puno sigurniji od standardnog YouTubea. Uz to, roditeljima aplikacija omogućuje kontrolu sadržaja i korištenje algoritama za odabir sadržaja prikladnog najmlađima.

YouTube Kids ima velike i jasne ikone kako bi korištenje bilo jednostavno i za malu djecu, a tu je i glasovno pretraživanje. Kanale i popise za reprodukciju možete pregledavati u četiri kategorije: Programi, Otkrijte, Glazba i Učite. 

Tu je i partnerska zbirka kanala koji pokrivaju različite teme, poput bajki, glazbe, znanosti, igara, priode i mnogih drugih sadržaja.

Više na 24sata.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close