Grad ZagrebZdravlje

Dječja bolnica Srebrnjak od sada ima Savjetovalište za kašalj

U Dječjoj bolnici Srebrnjak svečano je otvoreno Savjetovalište za kašalj, prvo takve vrste u Hrvatskoj. Roditeljima i djeci će svakodnevno nekoliko sati, u posebno opremljenom prostoru, na raspolaganju stajati stručni medicinski tim sa svim potrebnim informacijama


U Savjetovalištu za kašalj roditeljima i djeci će svakoga dana od 10 do 14 sati na raspolaganju biti medicinski tim koje će pružati savjete o pravilnoj primjeni terapije te o ostalim pitanjima koja se nameću kod liječenja kašlja.

“Dječja bolnica Srebrnjak neprestano izlazi u susret potrebama mladih korisnika pa je i otvorenje Savjetovališta za kašalj još jedan iskorak pomoći prema njima i njihovim roditeljima. Kašalj je kod djece česta pojava, a zbog porasta broja onih koji boluju od astme, alergija, problema kroničnog kašlja koji traje mjesecima moći ćemo roditeljima pružiti dodatne informacije i savjete. Zahvaljujemo brandu Prospan i tvrtki Salveo, koja ga zastupa na našem tržištu, što podupiru naše želje da dodatno poboljšamo medicinsku skrb za male pacijente”, izjavila je zamjenica ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak dr. Mirjana Turkalj.

Više čitajte na tportal.hr


Foto: c1.thejournal.ie

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close