Sport

Djeci iz Like osiguran bazen za učenje plivanja

Zajednica sportova Ličko-senjske županije kroz odgojno – obrazovni sustav djece i mladih nastoji ponuditi im, osim poticaja za bavljenje sportom, priliku da nauče plivati, što je pretpostavka sigurnog boravka u vodi i od neprocjenjive je važnosti za svakog pojedinca.


Specifičnost naše županije je da kontinentalni dio nema niti jednog javnog bazena, zbog čega su pojedina djeca kontinentalnog djela županije u nemogućnosti dobiti priliku da se nauče plivati. Zajednica je izradila program Škole plivanja, ali trenutno u ovoj fazi započinjemo sa pretprogramom gdje smo uspjeli osigurati tek osnovni uvjet – adekvatno mjesto provođenja programa, ističe Zajednica sportova LSŽ na svojim stranicama.

S Exclusive Villas Joja – Dvori Dida Joje d.o.o. za usluge i turistička agencija, ugovorili su korištenje bazena dimenzija 8 x 4 m, dubine 140 cm, temperature od 24-26°C u razdoblju od 2. studenog 2019.g. do 31. siječnja 2020.g. radnim danima od 9:00 – 18:00 sati. Bazen se nalazi na Ličkom Osiku – Vukšić.

Pozivamo Vas, ukoliko kroz svoje organizacijske kapacitete imate mogućnost organizirati prijevoz, stručno vodstvo, da nas kontaktirate sa prijedlozima termina korištenja bazena. Predlažemo da se prednost daje djeci slabijeg imovinskog statusa i djeci od 1. do 4. razreda. U daljnjem razdoblju svakako najavljujemo provedbu programa sa osiguravanjem i ostalih organizacijskih kapaciteta, te Vas pozivamo na daljnju suradnju, navodi Zajednica sportova LSŽ.

Ovim putem pozivaju sve osnovne škole s područja županije da se jave zajednici za korištenjem istog (053/572-226)


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Zajednica sportova Ličko-senjske županije

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close