Scena

Dječaci se vraćaju u Tvornicu kulture

Dječaci

Datum i vrijeme: subota, 16.5.2015. 21:00
Mjesto održavanja: Tvornica kulture, Zagreb
Cijena ulaznice: 45/55 (70) Kn

Splitsko-zagrebački hip-hop trio Dječaci nastupit će 16. svibnja nakon godinu i pol u Tvornici kulture.

Dječaci ovih mjeseci pripremaju treće studijsko izdanje koje bi trebalo biti objavljeno ovog proljeća, a zagrebačka publika vjerojatno će biti počašćena s još nekom novom pjesmom u setu koji će sadržavati sve najvažnije momente karijere: od “Mekog sranja”, “Kamiondžija”, “Narodne”, “Svodničin’” do “Dalmacije”, “Lovrinca”, “Punjenih paprika”, “Mirisa”, “Aftera u zatvoru”, “Istine”, pa do aktualnih hitova “Struja”, “Bile starke” i “Funta”.


Ulaznice su u prodaji od 21. siječnja. Do 8.3. cijena im iznosi 45 kn, pa 55 kuna do 15.5., dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 70 kn.

Prodajna mjesta u Zagrebu: glazbena knjižara Rockmark, Dancing Bear Shop, Dallas Music Shop, Aquarius CD Shop, Dirty Old Shop, te sva prodajna mjesta Eventima i Entrio sistema (na Muzika.hr – kupovina ulaznica).

Tekst: Muzika.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close