VijestiGrad ZagrebScena

Djeca Zagreba za djecu Benina – jubilarni 10. humanitarni koncert „Moj prijatelj živi u Beninu“!

Već desetu godinu zaredom u osnovnoj školi Dragutina Kušlana u Zagrebu u sklopu projekta škole „Moj prijatelj živi u Beninu“ održati će se humanitarni koncert za djecu Benina u Africi.


Koncert na kojem će zagrebački učenici punih srca pjevati, svirati i pomoći za školovanje svojih malih prijatelja u Beninu održati će se u ponedjeljak, 6. svibnja 2019. s početkom u 17.30 sati, u svečanoj dvorani škole na drugom katu, u Kušlanovoj ulici 52. Na koncertu će pod posebnim geslom „Anđeoska srca iz Zagreba za anđeoska srca u Beninu“ uz učenike škole, sudjelovati i posebni gosti, pjevačice Franka Batelić i Nina Kraljić, ali uz njih i roditelji i učitelji.

Projekt „Moj prijatelj živi u Beninu“ inicijativa je Udruge Anđeosko srce iz Zagreba, koja djeluje već deset godina, i koja je uz pomoć brojnih dobročinitelja iz naše zemlje i inozemstva pomogla u izgradnji sirotišta u Beninu, u kojem živi 30 djevojčica bez roditeljske skrbi.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Udruga Anđeosko srce

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close