VijestiScena

DJ Max slavi rođendan na Ibizi

Nakon trodnevnog radijskog specijala koji nam je DJ MAX ponudio za Valentinovo, s 3 različite radijske emisije na 3 različite radio stanice, u 3 grada, u 3 europske države, vrijeme je za još jedan “Triple Header”.


DJ MAX 14. ožujka, na svoj rođendan, nastupa uživo na Ibizi, s jednosatnim setom u It’s All About The Music radijskoj emisiji na Ibiza Global Radiju. Ovaj nastup moći ćemo i vidjeti, obzirom da će uz FM frenkvencije i audio stream Ibiza Global Radija biti dostupan i Facebook Live video prijenos na It’s All About The Music Facebook stranici.

Dan kasnije, ovaj radijski specijal nastavlja se u Amsterdamu, na EJR Radiju, sa 71. epizodom tjedne radijske emisije DJ MAX In The Mix i završava u subotu navečer na Drugom programu Hrvatskog radija, s 1011. epizodom kultne serije emisija Dobro došli u klub.

Sretan sam što ću rođendan proslaviti na Ibizi u društvu prijatelja i kolega, s kojima sam prošle sezone započeo poslovnu suradnju. Kao i na Valentinovo i ovo se zgodno datumski poklopilo, jer mi rođendan pada u četvrtak pa opet imam 3 različite emisije u 3 različita auropska grada za redom.”, izjavio je DJ MAX i dodao: ”Ibiza je poseban, magičan otok koji me privlači svojom energijom i izvan ljetne sezone, tako da odabrati mjesto za proslavu rođendana stvarno nije bio problem.”

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close