GlazbaIzdvojeno

DJ DANNY BLACK Otočanin Danijel Vidmar nastupa na Ultri 2020!

Lički glazbenik Danijel Vidmar nastupit će na ovogodišnjoj Ultra Europe.


Dvadeseta po redu Ultra održat će se od 10. do 12. srpnja 2020. u Splitu.Vijest o svom najnovijem uspjehu Danijel je objavio na službenoj Facebook stranici, a njegovo ime već se našlo i na službenom plakatu festivala.

Danijel Vidmar, umjetničkog imena DJ Danny Black, već u tinejdžerskoj dobi otkriva klupsku scenu, a njegova ljubav prema glazbi potiče ga na razmišljanje da postane DJ. DJ-ingom se ozbiljnije počinje baviti 2008. godine, nakon čega krece sa svojima prvim nastupima po raznim klubovima, beach barovima i eventima gradeći i oblikujući tako svoj jedinstven stil.

Ubrzo osniva klupski party brand “Smackdown” zajedno s kolegom Nikolom Vrbanom. Nastupajući tako diljem Lijepe naše, ugostili su veliki broj DJ-a i glazbenika iz čitave Hrvatske. Iako osobno preferira house glazbu u svojim setovima, u istima se također osjete utjecaji različitih glazbenih stilova. Kako se na svakom svom nastupu trudi osjetiti publiku i prenijeti svoju prepoznatljivu energiju na njih, njegovi setovi nikad nisu unaprijed pripremljeni već nastaju u trenutku što pridonosi odličnoj atmosferi i oduševljenju publike koja uvijek traži više, a upravo to je ono što ga inspirira da u svom poslu bude još bolji. Glazba koju prezentira za DJ pultom odabire prvenstveno slijedeći svoje emocije.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Danijel Vidmar Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close