Scena

Divlji dječak predstavlja svoj treći singl “Opet u mraku”

Iza benda Divlji Dječak dva su uspješna singla, obrada Bajagine pjesme Kad hodaš i autorski singl Ja kažem da, koje ste često imali prilike čuti u eteru hrvatskih radijskih postaja.


Za novi singl Opet u mraku tekst i glazbu potpisuje Marko Mršić, koji je ujedno i forntman benda, dok je za aranžman i produkciju zaslužan Toni Lović iz regionalno popularnog benda Zabranjeno Pušenje. Pjesma je snimana, miksana i masterizirana u studiju Plavi Film u Zagrebu.

Kako je pjesma nastala govori nam autor i frontaman benda Marko Mršić: „Pjesma Opet u mraku nastala je kao rezultat nesnalaženja u ljubavnim odnosima i vlastite prevrtljivosti koja je utjecala na sva moja loša iskustva.“

Za pjesmu je snimljen i video spot, koji je režirao Hrvoje Wächter, a snimali su Zvonimir Antunović, Domagoj Skutari i Karlo Lucić. Sniman je na lokacijama Aerokluba Brod i S.Oliver Puba u Slavonskome Brodu na kojima se ekipa odlično zabavila, ali profesionalno odradila posao, što svakako možete provjeriti u video spotu.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close