VijestiGrad ZagrebScena

Divlje Jagode specijalni su gosti grupi Deep Purple na spektaklu u zagrebačkoj Areni!

Spektakl koji nas čeka u zagrebačkoj Areni 16.05. 2017 na koncertu Deep Purplea, uveličati će njihovi specijalni gosti Divlje Jagode.


Ovaj legendarni bend koji u 2017. započinje obilježavanje jubileja 40 godina uspješnog djelovanja na glazbenoj sceni, na ovom koncertu udružit će snage s čuvenim vokalom Tony Martinom, poznatim kao pjevačem legendarne grupe Black Sabbath u kojoj je proveo punih deset godina, uz mnogo studijskih albuma i svjetskih turneja. Koncert u zagrebačkoj Areni biti će njihovo prvo i ekskluzivno live pojavljivanje na kojem će, osim specijalnog i nestandardnog seta hitova Divljih Jagoda, odsvirati i neke najveće hitove grupe Black Sabbath poput “Paranoid”, “Heaven and Hell” ili “Headless Cross”.

Osim toga, na pozornici nas očekuje još iznenađenja, a njih ćete moći vidjeti isključivo na ovom koncertu. Za fanove koji nisu detaljnije upućeni u četrdeset godina rada Divljih Jagoda i preko 3 000 000 prodanih nosača zvuka, uz nezaboravne hitove poput “Motori”, “Šejla”, “Kap po Kap”, “Jedina moja”, “Krivo je more”, “Konji”, jako je zanimljiv podatak da je sadašnji klavijaturist Deep Purplea Don Airey bio klavijaturist engleske inačice Divljih Jagoda, odnosno “Wild Strawberries” i da je svirao klavijature na istoimenom albumu. Hoće li se priključiti Divljim Jagodama na pozornici, neka bude iznenađenje?

Osnivač i mastermind Divljih Jagoda, Zele Lipovača ovom prilikom je izjavio: “Izuzetna čast je priključiti mnogim velikim bendovima poput Europe, Alice Cooper itd, kako bi svi skupa rekli “the last goodbye” grupi čija je glazba nemjerljivo utjecala na sve nas i trajno promijenila rock glazbu kakvu znamo. Na ovom koncertu, gdje će nam gost biti Tony Martin, Divlje Jagode izvesti će specijalni žestoki set pjesama od samog početka do kraja, uz dodatno iznenađenje na pozornici. Također, biti će mi čast sresti se ponovno s prijateljem Don Airyem i svirati skupa u ZG Areni. Pratite naše stranice, jer uskoro slijede nove informacije vezane za ovaj koncert.”

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: press

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close