Film i TVVijestiScena

Disneyjeve junakinje postale su majke

Jeste li primijetile da u svim animiranim filmovima postoji ljubav – uvijek se nekako sve vrti oko te ljubavi i onog slavnog kraja “i živjeli su sretno do kraja života”. Ali, jedan dio te sretne priče do kraja života uvijek nedostaje. Dok se oni ljube i vole i štite jedan drugoga i dobiju bebu i množe članove svoje obitelji niti jedan junak i junakinja nije prikazan kao roditelj. Pravi roditelj.


Primjetili su to i umjetnici koji ne rade za Disney produkciju ili neku drugu produkcijsku kuću, ali su svojim ilustracijama dali prekrasan obol pravim roditeljima, pravim mamama i pravoj djeci. Nacrtali su ih baš takve! Sa svim tim dražima koja dolaze uz roditeljstvo.

Stoga uživajte u nekoliko izabranih trudnica, mama i tata – uživajte u slikama animiranih junakinja i junaka kakve dosad niste nikada vidjeli.

Čak je i Elza dobila svoju bebicu:

Elsa

Ariel:

Ariel

Jasmine i Aladin:

di

Mulan i Shang:

Mulan-Shang

Uspavana ljepotica:

Phillip-Sleeping-Beauty

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: index.hr | Foto: facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close