GlazbaIzdvojeno

DISCLOSURE NA PLITVICAMA Video prijenos koncerta popularnog glazbenog dvojca osvojio je Nagradu Ambasador!

Peta svečana dodjela Nagrade Ambasador elektroničke glazbe, koja je dodijeljena u 28 kategorija za najbolja ostvarenja u 2020. godini akterima hrvatske i regionalne elektroničke scene, održana je 19. ožujka 2021. u Centru Gervais u Opatiji.


Dodjela nagrade, koju organizira udruga Klubska kultura, okupila je u Opatiji predstavnike elektroničke glazbene scene iz čitave Hrvatske i regije, a Nagradu Ambasador za najbolji konceptualni video stream godine osvojio je koncert popularnog britanskog dvojca Disclosure koji je u Nacionalnom parku Plitvička jezera promovirao novi album.

Video prijenos koncerta uživo organizirala je francuska medijska platforma Cercle specijalizirana za organiziranje i emitiranje nastupa na neobičnim mjestima. Cercle je prvi u svijetu počeo prenositi setove DJ-a kojima oživljavaju povijesnu i kulturnu baštinu i na poseban način ističu prirodne ljepote.

Program Nagrade Ambasador je ostvaren u suradnji s: Ministarstvo kulture i medija RH, Primorsko-goranska županija, Grad Opatija, Turistička zajednica Grada Opatija, HDS-ZAMP, Jana, Festival Opatija, Liminal, Distune, Klubskascena.hr


 

Komentari

Komentara


Foto: Screenshot

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close