VijestiLokalna

DIP izvijestio gdje se ponavljaju izbori

 Državno izborno povjerenstvo (DIP) izvijestilo je u četvrtak u kojim se općinama i gradovima u nedjelju, 23. svibnja, ponavljaju lokalni izbori.


U općini Donja Voća, Varaždinska županija, ponavljaju se izbori za župana, županijsku skupštinu, općinskog načelnika i općinsko vijeće na biračkom mjestu br. 6 u tamošnjoj Osnovnoj školi, Gornja Voća bb.

U Gradu Orahovici, Virovitičko-podravska županija, ponavljaju se izbori za gradonačelnika na biračkom mjesto br. 11 Duzluk.

Ponavljaju se i u općini Gunja, Vukovarsko-srijemska županija, za izbor za općinskog načelnika na biračkom mjesto br. 2 Gunja.

U istoj županiji, u općini Trpinja, ponavljaju se izbori za zamjenika župana iz reda pripadnika srpske nacionalne manjine na biračkom mjestu br. 1 Trpinja.

U Vrlici, Splitsko-dalmatinska županija, na biračkom mjestu br. 5 Podosoje, ponavljaju se izbori za gradonačelnika.

U općini Marčana, Istarska županija, ponavljaju se izbori za općinskog načelnika na biračkom mjestu br. 8 Loborika, Župna kuća.

U općini Župa dubrovačka, Dubrovačko-neretvanska županija, izbori za općinskog načelnika ponavljaju se na biračkom mjestu br. 3. Petrača.

DIP podsjeća da se u nedjelju, 30. svibnja, ponavljaju izbori za općinsko vijeće na osam biračkih mjesta u Općini Kneževi Vinogradi, Osječko-baranjska županija.

Nakon ponovljenih izbora i utvrđivanja rezultata glasovanja, DIP će objaviti konačne podatke o lokalnim jedinicama u kojima će se održati drugi krug izbora.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Hina

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close