Scena

Dino Merlin u Splitu nakon dvadeset godina

Nakon trijumfalnog koncerta u prepunoj Areni Stožice u Ljubljani, održanog 14. veljače te koncerta u Skoplju, 28. ožujka, Dino Merlin održat će veliki koncert u Splitu, u Spaladium Areni, danas, 11. travnja.


Dino Merlin i publika u Splitu posljednji put su se sreli prije pet godina kada je Merlin održao koncert u Splitu prvi put nakon gotovo dvadeset godina. Koncert u okviru tadašnje turneje

“Ispočetka”privukao je rekordnih 10.000 posjetitelja, a spektakl u Spaladiumu nikoga nije ostavio ravnodušnim. “Velika je odgovornost bila pjevati u gradu koji je dao izuzetne umjetnike. Ova publika ima jake uzore i ima na osnovu čega biti izbirljiva i zahtjevna. Zato mi je posebno drago što sam dočekan i ispraćen na ovako euforičan način” – rekao je Dino Merlin nakon koncerta.
Publika je tada svjedočila vrhunskom show-u, dalmatinski mediji bili su prepuni hvale i pozitivnih recenzija, ali Dino Merlin će uprkos svemu tome 11.4.2015. pokušati nadmašiti samog sebe te publici u Splitu priuštiti dosad neviđen spekakl.

Produkcijski tim u Splitu najavio je pozornicu na tri nivoa,najmodernije svjetlosne efekte i video projekcije te sveukupno najviše produkcijske standarde, koji će u kombinaciji s posebno pripremljenim aranžmanima i koreografijom doprinijeti da ovaj koncert ostavi neizbrisiv trag u sjećanjima dalmatinske publike.

Nakon Splita, Merlin će pjevati u Linzu (9. svibnja), dok se kulminacija turneje Hotel Nacional iščekuje u Sarajevu na najvećem stadionu Bosne i Hercegovine – Koševo, 25.7.2015.


 

Tekst: Croatia Records
Foto:”Dino Merlin (2011)” by Frédéric de VillamilFlickr: Dino Merlin – Bosnia Herzegovina. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons.

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close