Dino MERLIN na Bundekfestu

LIKACLUB

Pjesma “Sunce” treći je singl s novog albuma Dina Merlina “Hotel Nacional”. Glazbu, tekst i aranžman napravio je sam Merlin, dok su u produkciji pjesme sudjelovali velikani europske i svjetske glazbene scene – Amerikanac Richard Niles (Paul McCartney, Ray Charles, Tina Turner, Cher) i Šveđanin Gunnar Norden (Lisa Ekdahl, Viktoria Tolstoy). Pjesma je snimana u studijima u Sarajevu, Los Angelesu i Stockholmu, dok je video spot sniman u Rock Clubu Marquee u Sarajevu. Scenarij i režiju potpisuje američki redatelj Patrick Marshall koji je surađivao sa sarajevskom ekipom koju su činili Almir Đikoli (direktor fotografije i kamera), Amel Đikoli (asistent kamermana), te Antonio Toni Ilić iz produkcijske kuće Fabrika (montaža).

Pjesma “Sunce” dobila je svoj video spot nakon pjesama “Ruža” i “Školjka” koje su u prethodnom periodu imale preko šest milijuna pregleda na službenom YouTube kanalu Dina Merlina, dok su drugi video i audio sadržaji s albuma “Hotel Nacional” do sada zabilježili gotovo 15 milijuna pregleda.

Dino Merlin održat će veliki koncert na zagrebačkom Bundeku, u petak 3. listopada u sklopu manifestacije Bundekfest. Cijena ulaznice je 40 kuna i dostupne su na internetskoj stranici http://www.ulaznice.hr.

Tekst: UL/CR

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u