Sport

Dinamo ostao bez kormilara

Logično je da zbog interesa Dinama da moje pristustvo nije dobro i da se maknem te omogućim nekome drugom da ostvari rezultat koji je bitan, poručio je Kranjčar na konferenciji za novinare


Cico Kranjčar više nije trener Dinama. Očekivan je to rasplet nakon teškog poraza hrvatskog prvaka na gostovanju u Rijecu (5-2) koji je “modrima” već treći u nizu. Očito je da nešto u maksimirskoj svlačionici ne štima i trener je morao platiti ceh.

Iako je predsjednik Mirko Barišić uoči puta u Rijeku Cici poručio kako neće preživjeti novi poraz (za razliku od Zorana Mamića koji je ostao nakon tri poraza u nizu, op.a.), odluku odlasku s klupe Dinama donio je sam Cico.

Po završetku utakmice prišao je navijačima Dinama koji su 90 minuta gledali sramoćenje omiljenog im kluba, ispričao se te sa suzom u oku napustio travnjak Rujevice. A onda je pred novinarima poručio neizbježno…

“Volim Dinamo i hrvatsku ligu. Dinamo je napravio europski rezultat, ušao u Ligu prvaka, u što se u medijima nije vjerovalo, ali ja jesam. Ovim posljednjim rezultatima ne mogu biti zadovoljan i logično je, zbog interesa Dinama i zato jer ga volim i želim da bude uspješan, da se sada maknem” – rekao je Kranjčar.

Više na 24sata.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: arhiva

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close