VijestiScena

Dinacordi Luna band snimili svoj prvi singl “Usne medene”

Dinacordi Luna band jedan je od najpopularnijih i najtraženijih svadbenih bendova.


Spajanjem članova iz bendova “Dinacordi” i “Luna” prije šest godina, nastao je fenomenalan spoj vrhunskih glazbenika. Članovi dolaze iz Zagreba i okolice a ima ih čak šest. Sviraju u svim kombinacijama, sa ozvučenjem i kao tamburaši, a posebno je zanimljivo što su jedan od rijetkih bendova koji imaju i violinu u svom sastavu.

“Usne medene” pjesma je koja ih je osvojila na prvu.

Odavno smo htjeli snimiti pjesmu no nismo znali u kojem glazbenom smjeru krenuti s obzirom da smo svadbeni bend i sviramo sve žanrove. Zahvaljujemo našim autorima Ivici Pliveliću Ivi i Goranu Ivanoviću Lacu koji su prepoznali naš potencijal i usmjerili nas u ovaj zvuk. Također zahvaljujemo svim našim suradnicima i prijateljima a posebno DMC televiziji koja je snimila vrhunski spot. Najviše pohvala ipak moramo uputiti našim prekrasnim glumicama koje su uljepšale svaki kadar, rekli su ponosno članovi benda.

Tekst za “Usne medene” napisao je Goran Ivanović Lac, a za glazbu, aranžman i produkciju zaslužan je Ivica Plivelić Iva i njegov Studio “TAMBURICA”.

Spot je sniman na prekrasnim lokacijama Ethno parka Zagreb u Maloj Mlaki pod redateljskom palicom DMC televizije. Ulogu majke odglumila je članica Ansambla “Lado” Dijana Banek, a ulogu djevojke Kristina Smetko, inače zaštitno lice DMC televizije ali u stvarnom životu i prava zaručnica pjevača.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close