Turizam

DILJEM HRVATSKE Saznajte gdje sve možete kupiti Parfem Plitvice!

Za sve one koji se pitaju gdje kupiti Parfem Plitvice u Hrvatskoj, portal The Plitvice Times je objavio popis prodajnih mjesta diljem zemlje:

Hotel Degenija – suvenirnica


Adresa: Selište Drežničko 59, Rakovica

Hotel i restoran Degenija smješten je 4 km od Ulaza 1 u Nacionalni park Plitvička jezera, u naselju Selište Drežničko. Hotel Degenija s 4* ima 20 udobnih i modernih soba, recepciju, predvorje, kafić i koktel bar, lift, Wi-Fi u cijelom objektu i privatno parkiralište. Blizu hotela nalazi se restoran Degenija koji nudi bogat izbor tradicionalnih i nacionalnih jela.

Baraćeve špilje – suvenirnica

Adresa: Nova Kršlja bb, Rakovica

Baraćeve špilje se nalaze šest kilometara istočno od Rakovice, nešto više od pola kilometra zapadno od središta sela Nova Kršlja. Ulazi u sve tri špilje sa sjevera nazivaju se Baraćeve Brine.

Zračna luka Zadar (Duty-Free & Travel Value Shop)

Adresa: Ulica I / 2A, Zemunik Donji

Međunarodna zračna luka Zadar udaljena je 8 km od centra Zadra, u blizini naselja  Zemunik Donji. Nalazi se na visini od 88 metara nadmorske visine. Zračna luka Zadar je idealna polazna točka za bilo koju destinaciju jer se nalazi u sredini Jadrana što jamči brzi pristup jednom od 1000 hrvatskih otoka.

Sheraton Hotel Zagreb – suvenirnica

Adresa: Kneza Borne 2, Zagreb

Smješten u samom središtu grada Zagreba, Sheraton Zagreb Hotel u neposrednoj je blizini glavnih znamenitosti, kazališta, muzeja, galerija, parkova i vrtova, koncertnih dvorana, te poslovnog dijela grada, državne uprave i trgovina. Zbog izuzetno dobrog položaja i povezanosti, Sheraton Zagreb Hotel je sasvim sigurno najbolji izbor za poslovne ljude kao i za sve one koji dolaze na odmor.

Westin Hotel Zagreb – suvenirnica

Adresa: Kršnjavoga 1, Zagreb

The Westin Zagreb hotel je smješten u samom središtu grada Zagreba. Hotel se nalazi u zelenoj oazi samog središta grada, nadomak botaničkog vrta, muzeja Mimara, Hrvatskog narodnog kazališta, Državnog arhiva i Muzičke akademije. Poznat po iznimnoj usluzi i diskretnom ambijentu, hotel The Westin Zagreb je omiljeno mjesto susreta poslovnih ljudi te redoviti domaćin najvažnijih nacionalnih i međunarodnih događanja.

Zračna luka Rijeka (Duty-Free Shop)

Adresa: Hamec 1, Omišalj

Zračna luka Rijeka nalazi se u blizini grada Omišlja na otoku Krku, 17 km od željezničkog kolodvora Rijeka.Većina prometa zračne luke odvija se tijekom ljetnih mjeseci, kada se koristi od strane nekoliko europskih low-cost kompanija.

Parfem se može nabaviti i na Web Shopu stranice The Plitvice Times OVDJE.

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close