Scena

Dijelimo ulaznice za TABOR FILM FESTIVAL!

Ovogodišnje izdanje međunarodnog festivala kratkometražnog filma Tabor Film Festival donosi bogati trodnevni glazbeni program kojeg  zajednički  organiziraju  najpopularnija top lista u regiji Muzika Je Zvonko Radost, te klupski programi Good Vibrations i Schmeck Daddy.

Između ostalih od 30.travnja do 2.svibnja nastupit će perjanice hrvatske alternativne scene She Loves Pablo, Cojones, Punčke  te brojni drugi izvođači. Cijena dnevne ulaznice, koja uključuje i filmski program, iznosi 30 kuna, dok je u pretprodaji moguće nabaviti festivalsku kartu za 60 kuna.

Soundset Stage – izvan dvorca, svaki dan u zalazak sunca s pogledom na Zagorje zeleno nastupa jedan izvođač i dočekuje Veroniku Desiničku, koja je u petnaestom stoljeću živjela u slikovitom selu Desiniću podno gordog Velikog Tabora u koji je zazidana. Njen jedini grijeh bila je ljubav prema Fridrih, sinu moćnog bana Hrvatske grofa Hermana II. Celjskog

Tabor Varosh – u atriju dvorca, svaki dan nakon završetka filmskog programa bendovi tjeraju zle duhove iz zidina.

DJ program –Vrijeme nakon koncerata pa sve do zore kad ispraćamo Veroniku Desiničku na počinak, predviđeno je za bogat DJ program uz plesne disko, rock i hip hop ritmove.

Sound & Vision–u četvrtak, prvog dana festivala, glazbeni program obogaćen je poslasticom za oči i uši. Poznati i vrsni glazbenici uživo će uglazbiti kratkometražne filmove u atriju dvorca.

Redakcija našeg portala dijeli dvije ulaznice, prvom sretnom dobitniku koji nam na mail [email protected] pošalje: ime i prezime, adresu, kontakt mail i broj mobitela, s odgovorom na sljedeće pitanje:


Koliko je kilometara od Zagreba do Desinića?

a) 25 km

b) 69 km 

c) 142 km

cover TFF glazbeni program

Više informacija o događaju pronađite na Facebook stranici TABOR Film Festival.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close