NovacVijestiKarijera

Digitalni dogovor: CKV nadograđuje bankarsku infrastrukturu s Mbanq Sky

DIGITALNO BANKARSTVO IZ OSIJEKA

Centrale Kredietverlening NV, neovisna belgijska obiteljska banka koja posluje u Belgiji i Francuskoj, nadogradit će svoju in-house bankarsku infrastrukturu na platformu Mbanq Sky.


Mbanq Sky isporučuje Mbanq d.o.o. Osijek, europska podružnica američkog FinTech inovatora Mbanq koji ima sjedište u SAD-u, a na čijem “single-instance” digitalnom bankarskom rješenju financijske institucije imaju kompletnu podršku za svoje poslovanje. U prvom na takav način zaključenom poslu za kompleksni bankarski software, cijeli se postupak obavlja potpuno digitalno (remotely) – od ugovaranja, pa do konačne isporuke, bez obavljanja rada na lokaciji banke.

Rudi Deruytter, predsjednik Uprave CKV banke, je rekao: „U CKV-u smo nastojali nadograditi svoj stari, legacy bankarski sustav koji je razvijan in-house u posljednjih 25 godina. S obzirom da nastavljamo s rastom potrebna nam je skalabilna platforma koja se lako može prilagoditi novim poslovnim prilikama, promjenama regulative, te ponuditi odgovarajući povrat ulaganja u narednim godinama.”

Mbanq će isporučiti cjelokupni angažman kao i daljnje operacije u potpunosti na daljinu. Tijekom faze implementacije Mbanq Sky-a ne očekuju se prekidi u uslugama.

Emmanuel Lambert, Digital Transformation Officer u CKV-u, izjavio je: „Fleksibilnost, pouzdanost i skalabilnost bili su ključni čimbenici za CKV u odabiru tehnološkog partnera. Želimo da IT sustavi budu sredstvo dobrobiti za posao, a ne samo trošak. Već od prvih radionica koje smo obavili Mbanq-ova softverska arhitektura me je uvjerila. To je kamen temeljac Mbanq-ove mogućnosti isporuke otvorenog, skalabilnog, komercijalno podržanog, ali i dovoljno fleksibilnog softverskog rješenja, koje može udovoljiti specifičnim potrebama kupaca i lokalnim regulatornim potrebama bez ugrožavanja održivosti i ukupnih troškova vlasništva. Činjenica da Mbanq kombinira značajke upravljanja kreditom i depozitima s integriranim računovodstvom jedinstven je, ali kritičan zahtjev za CKV. “

CKV će nakon isporuke moći brzo I efikasno reagirati na zahtjeve tržišta i kupaca, a njihovi klijenti uživati u svim blagodatima digitalnog bankarstva kroz web i mobilne bankarske funkcionalnosti, te će u svakom trenutku imati potpun pregled svog odnosa s bankom.

Lars A. Rottweiler, CTO & suosnivač Mbanq-a i bivši Managing Director Deutsche Bank, rekao je: „Naša softverska arhitektura je jedinstvena jer je cijelo rješenje izgrađeno na osnovi analitike velikih podataka. Ovo jamči izuzetnu fleksibilnost, pouzdane podatke i usklađenost s propisima u bilo kojem trenutku “.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: mbanq

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close