Turizam

DOBRODOŠLICA na Plitvička jezera! Turistička zajednica postavila #DiscoverPlitvice plakat

U skladu s novim tehnologijama i aktivnostima koje se događaju u digitalnom svijetu, Turistička zajednica Općine Plitvička Jezera odlučila se je u sklopu aktivnosti projekta Udruženog oglašavanja HTZ-a, ususret turističkoj sezoni, predstaviti zanimljivim plakatom.

Službeni hashtag Turističke zajednice Općine Plitvička Jezera je #DiscoverPlitvice i Turistička zajednica zajedno s turistima i fanovima stranice Visit Plitvice Lakes koristi ga već nekoliko mjeseci, kako na Facebooku, tako i na Instagramu i Twitteru. Međutim, kako bi se aktivnost dijeljenja doživljaja dodatno povećala, priskočilo se i promociji putem jumbo plakata. Prvi je postavljen početkom travnja, nedaleko Vrhovina, blizu ulaska u Općinu Plitvička jezera kao lijepa digitalno-stvarna dobrodošlica.

Koristite #DiscoverPlitvice i posjetite područje Općine Plitvička Jezera u sezoni pred nama!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano | Foto: LIKACLUB, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close