VijestiScena

“Di si sada ti” pita se grupa Zaratino!

“Di si sada ti” pitaju se momci iz zadarskog benda Zaratino.


Odgovor traže od objave albuma “Đir po gradu” 2014. godine, a sad su ga možda i našli. U kadrovima ispunjenim sjetnim prisjećanjem na izgubljenu ljubav glavne uloge upriličili su vokal benda Marko Maksan i Alen Vulinović. Spot je sniman u seoskoj konobi u Zemuniku i na lokacijama blizu Privlake. Režiju i snimanje potpisuju Davor Stenja i Damir Matešić.

Zaratino je osnovan 2010. godine, a široj javnosti predstavili su se na festivalu zabavne glazbe Zadarfest s pjesmom “Đir po gradu” za koju dobivaju nagradu za najbolje debitante. Godine 2014. objavili su prvijenac “Đir po gradu”, a pjesma objavljena na tom albumu sad je dobila i pripadajući video spot. Glazbu i tekst za “Di si sada ti” potpisuje Joško Matešić, dok je za aranžman zaslužan Igor Ivanović.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close