Scena

DHK raspisao natječaj za književnu nagradu Anto Gardaš

Društvo hrvatskih književnika (DHK) i Ogranak slavonsko-baranjsko-srijemski DHK raspisuju natječaj za godišnju književnu nagradu “Anto Gardaš”, a natjecati se mogu nakladnici i autori prvih izdanja romana ili zbirki pripovijedaka za djecu i mladež, objavljenih u 2014. godini na hrvatskom književnom jeziku, priopćeno je u srijedu iz Društva hrvatskih književnika.

Na natječaj do 15. ožujka treba poslati tri primjerka knjige, na adresu: DHK, 10000 Zagreb, Trg bana Jelačića 7/I, s naznakom – za Nagradu “Anto Gardaš”.

Prosudbeno povjerenstvo, sastavljeno od tri istaknuta hrvatska književnika za djecu i mladež, objavit će do kraja travnja odluku o dobitniku nagrade.

Rezultati natječaja bit će objavljeni u dnevnim novinama, književnim listovima te u elektronskim medijima, a nagrada dobitniku bit će uručena u Osijeku 21. svibnja 2015.

 

 


 
Tekst: tportal

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close