VijestiSport

DH Iva 6: Sve je spremno za adrenalinski vikend na Ivanščici!

Nadolazećeg vikenda, 24. i 25. lipnja 2017., Ivanščica postaje adrenalinsko poprište, na kojem će se vrhunski biciklisti okušati u najzahtjevnijoj disciplini spusta, a značajna utrka nazvana je DH Iva 6.


Na samom susretu, biciklisti će se okušati u par disciplina, grupirani u mušku, žensku i skupinu juniora, na stazi dugoj 2,2 km. Organizator ovog događaja je BBK Ivanščica, sa svojim članovima te podrškom volontera, sponzora i institucija (HGSS, Hitna služba, HBS). Ove godine, utrka se odvija u vrijeme Dana grada Ivanca, koji je važan pokrovitelj utrke. Vezano uz sam raspored, koji je dostupan i na webu BBK Ivanščica, valja izdvojiti kako će subotnji trening početi u 11 sati, dok nedjeljene aktivnosti počinju kvalifikacijskim utakmicama u 11 sati, a finale počinje u 15 sati. Samo proglašenje pobjednika zakazano je za 17 sati. Za sudionike su osigurane novčane nagrade.

Za sudionike je osiguran besplatni kamp u podnožju Ivanščice, s time da organizatori mole posjetitelje, da kao i prethodnih godina, do mjesta održavanja utrke dođu pješice, kako bi se smanjile gužve i osigurala prohodnost za hitne službe.

vNa kraju, uz poziv svima da dođu i podrže BBK Ivanščica te natjecatelje, mala napomena za izdvojeni događaj. Naime, BBK Ivanščica rastao se od prerano preminulog Karla Božaka, koji je bio prije svega vrhunski sportaš. Budući da je bio pozitivan primjer svojim kolegama i prijateljima te nije zaboravljen, njemu u čast, u subotu će se održati od 16 do 17 sati održati natjecanje u skokovima. Nagradu za najbolji skok osigurat će Muzej anđela. Podsjećamo, za amatere i profesionalne fotografe, DH Iva je prilika za odličnu nagradu o kojoj više detalja provjerite na webu i fb stranici kluba.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close