Karlovačka županija

Detalji tragedije u Cetingradu: Ubio je suprugu na kućnom pragu pa presudio sebi

Cure i novi detalji o jutrošnjem ubojstvu u Cetingradu. Razlog tragedije su očito bračne nesuglasice.


Do prije nekoliko mjeseci suprug Dragan (1983.) i supruga Marina (1984.) živjeli su u obiteljskoj kući u Šiljkovači koje je udaljena svega par kilometara od Cetingrada. Ona je bila zaposlena u sanitetu, dok je on imao vlastiti OPG i bavio se uzgojem ovaca.

Marina je zatrudnjela kao srednjoškolka te su se potom vjenčali. Bili su imućni ljudi. Prije nekoliko mjeseci došlo je do nesuglasica kad je Marina otišla živjeti kod majke u Cetingrad i sa sobom je povela i djecu.

Jutros u 8 sati Dragan je došao do kuće, ostavio auto na parkingu i pozvonio na vrata. Upucao ju je na kućnom pragu, a potom je, po pričama očevidaca, presudio i sebi, piše Jutarnji.

Marina je navodno davala znakove života i pola sata nakon pucnja, ali ju nisu uspjeli spasiti. Za vrijeme zločina, Marinina majka je obilazila djecu koja su spavala na katu kuće. Kad se spustila, dočekao ju je stravičan prizor. Iza sebe su ostavili troje djece.

Očevid je još u tijeku te nakon njega će se znati detalji tragedije.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Wikimedia Commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close