VijestiGrad ZagrebScena

DENI predstavlja novi singl “Za Sretnu Planetu”

Planet na kojem živimo naš je Dom. Zaokupljeni poslom, brigama i financijskim problemima često zaboravljamo na tu činjenicu.


Živote mnogih životinjskih i biljnih vrsta ugrozili smo mi sami, a mnoge vrste bespovratno uništili. Ispada da je najveći nametnik na ovom planetu upravo čovjek. Kad se Zemlja “naljuti”, dovoljno je da se malo jače zatrese i sve nas zajedno s našim gradovima i materijalnim dobrima otrese sa sebe poput buha. Ne bi smjeli zanemariti činjenicu da nas planet nužno ne treba i svoj život može nastaviti bez ljudi dok mi ne možemo preživjeti bez Zemlje. Ovo je pjesma koja govori o tome da upravo mi sami možemo mijenjati svijet nabolje.

Pjesma govori o ekstremnim vremenskim uvjetima, prirodnim ekološkim katastrofama na Zemlji, i šalje pozitivnu poruku da je naš planet naš dom, kao i dom mnogim vrstama života. Upravo mi samo trebamo ga čuvati za nas, ali i za sve one koji dolaze, kaže Deni Kožić, kojeg možda najviše pamte kad je krajem 80-e plesao na vrhu nebodera glavnog zagrebačkog trga svirajući gitaru u spotu “Dobre vibracije” Jure Stublića i grupe Film.

Deni je svoj otisak ostavio je i u bendovima Pips, Chips & Videoclipsa te Psihomodo Popa, a zatim se odlučio započeti kao kantautor. 2014. godine objavio je svoj prvi singl “Nasukan”, koji su slušatelji, ali i glazbeni kritičari dočekali s pohvalama, do danas su izašla još četiri singla, a sada nas vodi na novo glazbeno-vizualno putovanje.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close