Dom

DEMANTIJ – PROZVANI OTAC ODGOVARA: “Izbačen sam od strane kćeri i supruge”

Nakon što smo jučer objavili potresan Facebook status (ovdje), danas se na mail redakcije portala javio prozvani otac, Milan Lulić, s demantijem i drugom stranom priče.


Tekst demantija naslovljen kao “Odgovor oca Antonele Lulić na Vašu objavu “Otac milijunaš tjera mene i bolesnu majku iz stana””, kao i priložene fotografije, prenosimo u cijelosti.

Poštovani,

Živim kao podstanar dvije godine i četiri mjeseca. Živio sam zajedno sa obitelji i psom u trosobnom stanu 18 godina, iz koga sam ja protjeran. (slike stana u prilogu) Sad u njemu živi moja kćer, njena mama i pas Chow-chow.
Prije dvije i pol godine u kasnim satima zaključana su mi vrata zajedničkog stana, a supruga mi je rekla da sutra dođem po svoje osobne stvari. Od zajedničke imovine uzeo sam, ne sve osobne stvari, i  nikad više nisam prespavao u svom stanu. Zapravo sam izbačen od strane kćeri i supruge i za pola godine su promijenili bravu i odjavljen sam sa adrese, a stan je kupljen u braku.
U brako-razvodnoj parnici supruga traži uzdržavanje zbog toga sto je podstanar kod kćeri, a zajednički stan je poklonila kćeri koja u svojoj objavi na Facebooku kaže da nikad nije imala stan (u prilogu izvadak iz zemljišno – knjižnog odjela).
Istina je da je bivša supruga u mirovini tek 23 godine od 1994 g., a prije toga je dvije godine bila na bolovanju. Kćer uporno studira u 28 godini na privatnom fakultetu Vernu – smjer novinarstvo, a dvije godine je apsolvent sa dva ispita do kraja. Inače fakultet se plaća i sve je plaćeno  (može se provjeriti na referadi).
Tajna je tko je sve to platio zato što će me prijaviti za porijeklo imovina (već sam prijavljen). Do sada sam prijavljen od strane supruge i kćeri na policiju, gospodarski kriminalitet, drž.odvj., carinu, poreznu upravu, insp.rada… na socijalnu službu za naknadno obiteljsko nasilje itd. više od deset puta. Do sada je sve odbačeno.
Istina je da je kćer prije desetak godina doživjela tešku saobraćajnu nesreću. Istina je da je tražila da bude sama u sobi i to je dobila.
Skijanje koje spominje počela je u 9-oj godini. Obišla je sva skijališta u Sloveniji, neka u Austriji,Italiji (riskiram prijavu u prilogu slika Alta Badia,Italija)
Starog psa kojeg spominje dobila je za odličan uspjeh u osmom razredu. Pas je chow-chow i tad se nije mogao nabaviti kod nas. Po njega sam išao u Mađarsku.
Kako kaže moja kćer. “Frende koji čitaš ovo, džabe studiraš…” Ne studiraš džabe, sve je to netko platio, a vjerovatno roditelji.
Džabe je ako ne završiš studij.
Tada su ti svi krivi.
S poštovanjem,
M.Lulić
 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: M. Lulić, screenshot (Instagram)

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close