Film i TV

“SMRTONOSNA INTELIGENCIJA” – Amerikanci istražuju tajanstvenu smrt Nikole Tesle

Smrt Nikole Tesle bit će tema novog i kontroverznog dokumentarca Science Channela pod nazivom “Smrtonosna inteligencija”, piše novi turistički magazin “The Plitvice Times”


Još nije poznato što će biti otkriveno o smrti poznatog izumitelja i fizičara Nikole Tesle, iako će najvjerojatnije biti povezano s jednim od njegovih najopasnijih izuma, oružjem za masovno uništenje po imenu “Zraka smrti”. Tesla je 1943. pronađen mrtav u hotelskoj sobi, njegov sef bio je otvoren, a zapisi o istraživanjima su nestali.

Serija će imati ukupno osam epizoda kroz koje će stručnjaci pokušati otkriti tajne i nove informacije oko smrti Nikole Tesle, ali i drugih vrhunskih znanstvenika. Prva epizoda će tako istražiti smrt Franka Olsona, američkog znanstvenika za biološko ratovanje i zaposlenika CIA-e koji je radio u kampu Detrick u Marylandu.

Inovativni znanstvenici uvijek su izloženi riziku stvaranja ili otkrivanja nečega tako opasnog – ili vrijednog – za koje su drugi spremni ubiti”, rekla je Caroline Perez, producentica Science Channela.

 Prva epizoda “Smrtonosne inteligencije” bit će prikazana u nedjelju, 8. travnja 2018. 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: The Plitvice Times

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close