Turizam

Područje sreće i beskrajnih plaža: Davor Meštrović Gospićanima predstavio Havaje

O Havajima, području sreće i beskrajnih plaža, gospićkoj je publici govorio Davor Meštrović.


Kao i sve posjetitelje ovog predivnog otočja, Davora su također dočekala nasmijana lica Havajaca. Najljepši osmijeh, srdačni Hula ples i naravno, nezaobilazni pozdrav „ Aloha“, dobrodošlica su za sve koji se odluče posjetiti otočje nastalo iz fantastičnih vulkanskih erupcija, stvarano milijunima godina.

Havaji su 50. savezna država SAD-a koja se sastoji od 137 otoka vulkanskog porijekla, a najveći su: Havaji , Oahu, Maui, Lanai, Molokai, Kauai. Glavni grad je Honolulu na otoku Oahu. Svi otoci imaju bujnu tropsku šumu i pješčane plaže, bijele, crvene, zelene pa i crne vulkanske. Svaki otok nudi drugačije iskustvo, ali svi nude potpuno opuštanje nasred tropske čarobne zemlje.

Bez imalo pretjerivanja, Havaji su raj na Zemlji. Šetnje po kilometarskim plažama, kupanje u tirkiznim lagunama, čarobni prizori posvuda koje je uistinu teško dočarati, magnet su za svakog posjetitelja ovog čudesnog otočja koje jednostavno ostavlja bez daha.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: lika-express.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close