Grad ZagrebPolitika

Davor Bernardić poziva na prijevremene parlamentarne izbore

Predsjednik  SDP-a Davor Bernardić u današnjem govoru na sjednici Sabora najoštrije je osudio koaliciju HDZ-a i Hrvatske narodne stranke koju je nazvao obmanom hrvatskih građana, borbom za fotelje i izdajom birača.


Bernardić je istaknuo da SDP neće podržati koaliciju koja nema “legitimiteta i budućnosti” te da jedini način za razrješenje ove situacije vidi u privremenim parlamentarnim izborima.

“Ne možemo, niti ćemo sudjelovati u podršci ovakvoj političkoj trgovini koja je nezabilježena u Hrvatskoj povijesti, stoga još jednom pozivam kolege zastupnike da prekinemo ovu trgovinu, ove laži i manipuliranje mandatima te osiguramo priliku za promjenama na sljedećim prijevremenim parlamentarnim izborima!”, poručio je Bernardić.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: wikimedia commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close