Lifestyle

Dat će zmiji da ga živog proguta?!

Istraživač i snimatelj Paul Rosolie (26) tvrdi da je napravio posebno odijelo te da će dozvoliti anakondi da ga živoga proguta. Sve bi se to trebalo prenositi uživo…

Sve to bi Discovery Channel trebao prenositi uživo 7. prosinca, piše Daily Mail. Prijatelji životinja već su se pobunili i tvrde da je to maltretiranje zmije.
– To je odvratno, tako nešto moglo bi ubiti zmiju, odrasla zelena anakonda ne može progutati ramena odraslog muškarca – piše u peticiji koju su pokrenuli.

Rosolie1-narrow-300x0

Rosolie kojega nazivaju i Indiana Jonesom Amazone tvrdi da ne bi ozlijedio niti jedno živo biće.
– Ali morat ćete gledati da vidite kako ću se spuštati – kaže Paul koji je rođen u New Jerseyju. U Amazonu je prvi put ušao s 18 godina. Tvrdi kako se ne želi samo slikati i pokazivati na televiziji već se on zalaže za zaštitu Amazone.
Anakonde koje žive u Amazoni mogu narasti i do devet metara te težiti 150 kilograma. Hrane se svinjama, jelenima, kapibarama i kajmanima. Plijen, prije nego ga počnu gutati, prvo zdrobe.

Tekst/Foto: 24sata.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close