VijestiTech

Dash: slušajte glazbu bez zapetljanih žica

Njemačka startup kompanija Bragi prije nekoliko godina predstavila je prve bežične pametne slušalice. Budući da ih konstantno usavršavaju i nadograđuju, osim za slušanje glazbe, eliminiranje buke i za fitness, mogu se koristiti i za brojne druge aktivnosti, poput plivanja, ali i u raznim drugim situacijama.


Slušalice Dash uskoro će se moći kontrolirati i nekim drugim dijelovima tijela, zbog čega ove slušalice s pravom možemo nazvati osobnim asistentom koji prati sve životne aktivnosti.

Prije svega, ove vam slušalice omogućuju uživanje u kvalitetnom zvuku, a nećete imati problem ni oko raspetljavanja žica jer funkcioniraju preko bluetootha. U Dash slušalice ugrađena su 23 senzora koji prate sve aktivnosti rada srca, a dugoročni cilj kompanije Bragi je da u njih ugradi mini računala.

Dizajnirane su tako da ostaju čvrsto u uhu, a osim toga su i vodootporne pa ih možete koristiti i za vrijeme plivanja. Ako se maksimalno želite fokusirati na neki posao, jednostavnim povlačenjem prsta možete u potpunosti blokirati buku oko vas.

Kompanija Bragi želi da Dash slušalice budu više od fitness kalkulatora, a trenutno rade na softveru koji će omogućiti da Dash slušalice kontrolirate različitim dijelovima tijela.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: zimo.dnevnik.hr | Foto: wired.co

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close